12 mrt

Gisteren vond rond het Malieveld in Den Haag de City-Pier-City- loop plaats. Een paar duizend kinderen deden mee met de Ernst&Bobbie-loop (1km) en de Triodus-jeugdloop van 2,5 km. Onze school deed in totaal met 45 kinderen mee. 17 kinderen liepen de 1 kilometer en 28 kinderen liepen de 2,5 kilometer. De meeste van hen hadden een coach (ouder) bij zich. Grote spelbreker was dit jaar de regen. Bij de start van de 2,5 km was het droog, maar alle deelnemers stonden al even te wachten in het startvak, waar ze al natgeregend waren. De 1 kilometer lopers hebben het voor en tijdens hun race niet droog gehouden. Desondanks heeft iedereen de hele loop volbracht en was de medaille die ze kregen dik verdiend.

Het is helaas niet gelukt om iedereen op de foto te krijgen.