05 nov

Wat hebben wij lieve ouders op onze school!

In alle groepen werden verschillende gastlessen gegeven. Zo hadden de kleuters het geluk dat er een ambulancebroeder en een verpleegster langs kwamen. Dat was allebei erg spannend. Gelukkig waren het hele lieve mensen en hebben wij veel geleerd.

Zo hebben wij van alles over een ongeluk geleerd en welk telefoonnummer je moet bellen voor een ambulance. Het was erg indrukwekkend om zo’n ambulancebroeder in zijn werkkleding te zien.

De verpleegster had hele mooie spullen meegenomen. Een paar kinderen mochten haar werkjas aan. Dat was erg grappig omdat die erg groot valt. We mochten praten over verband, pleisters en oudere mensen helpen. En we hebben bij elkaar pleisters leren plakken. Erg handig, zo hoeft de juf dit niet meer dagelijks te doen; dat kunnen zij zelf!