25 jun

Afgelopen donderdag 21 juni vonden voor onze groepen 8 de Haagse Schoolsport Olympiade plaats. Deze werden dit jaar voor het eerst gehouden in de nieuwe sportcampus in het Zuiderpark. Samen met 1500 andere Haagse groep 8’ers werd er de hele dag gesport. De kinderen waren verdeeld in groepjes van 8 tot 10 kinderen. In elke ronde speelden zij tegen een groepje van een andere school. De sporten die gespeeld werden waren onder andere verspringen in de verspringbak op de atletiekbaan, tag rugby op het grasveld en beachvolleybal in de beachhal op de sportcampus.

Om 15.00 had iedereen de 12 sporten gespeeld en werd in de topsporthal de prijsuitreiking gehouden. Helaas behoorden we dit jaar niet tot de winnaars.
De kinderen hebben allemaal hun best gedaan en het was voor iedereen een gezellige dag.

Begeleiders, nogmaals bedankt.