In dit Waterland Journaal leest u de groepsindeling voor het nieuwe schooljaar. Deze delen we vanmiddag ook met de kinderen. U ziet op twee dagen nog een vacature staan. Deze dagen zijn momenteel nog niet vervuld. In de media leest u ongetwijfeld veel over het lerarentekort in onze regio. Ook op onze school zien we deze problematiek terug. Het lukt ons ieder schooljaar weer om de groepen bemenst te krijgen. Dat is ook nu weer onze inzet. Wij laten u zo spoedig mogelijk weten hoe deze plekken ingevuld worden.

Komende week geven we  u een compleet beeld van de ondersteuning die we komend schooljaar ook bieden in alle groepen. Dat doen we op maandag, als we u ook informeren over onze plannen vanuit het NPO.

Met vriendelijke groet,

mede namens het team

Maurice Schaepkens

Formatie 2021 – 2022

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Groep 1-2 A

Monique Rikaart Daphne Wolters Monique Rikaart
Groep 1-2 B Daphne Wolters Chandra Jaggi Daphne Wolters
Groep 1-2 C Sandra Arkensteijn Elian de Zwart
Groep 3 Pepita Buhre
Groep 4 Jessica van Dusschoten Vera Stocker
Groep 5 A Yvonne Knijnenburg Chris van Beekum
Groep 5 B Maud van Elburg Wendelien Romijn Maud van Elburg
Groep 6 Vacature Eva Rozhnovskyi
Groep 6-7 Brenda Boon
Groep 7 Ewoud van Geffen Isabella Gabriele
Groep 8 A Luca van Geest Vacature
Groep 8 B Wendy Sark Karen Gunst

Na dit schooljaar nemen we afscheid van Kyra van den Bogaerde. Zij heeft een nieuwe baan aanvaard in Zoetermeer. Zij laat het volgende aan u weten:

Beste ouder(s), verzorger(s),
Zoals u hebt kunnen lezen heb ik per 1 augustus een andere baan op een basisschool in Zoetermeer. Een aantal jaar geleden heb ik een opleiding tot kindercoach gevolgd en ben ik – naast mijn rol als leerkracht – als kindercoach op Waterland aan de slag gegaan. Ik ben door een school vlakbij mijn huis benaderd met het aanbod om twee dagen als kindercoach en twee dagen als leerkracht binnen hun school te komen werken. Begin september is ons dochtertje geboren en ik merk dat de combinatie met werken in Leidschenveen, mijn eigen praktijk runnen en de zorg voor onze dochter prettiger gaat met een baan dichter bij huis. Ik heb twaalf jaar met veel plezier op Waterland gewerkt en heb hier als leerkracht en op persoonlijk vlak veel geleerd. Ik moet zeggen dat het dubbel voelt om afscheid te nemen van Waterland, het Daltononderwijs en mijn lieve collega’s, maar ik heb ook zin in een nieuwe uitdaging. Ik wens u alvast een hele fijne zomer en wie weet tot ziens!
Groetjes Kyra
Petra Mosselman en Merve Ozkan zullen komend jaar niet starten op onze school. Zij hebben ervoor gekozen om na hun afstuderen een uitdaging aan te gaan op scholen dichter bij hun omgeving. Wij wensen alle collega’s uiteraard veel succes en plezier in hun nieuwe uitdaging!
Baby nieuws
Op twee juli jl. is juf Stephanie bevallen van haar zoontje Jayven. Moeder en zoon maken het goed en het jonge gezin is helemaal in zijn nopjes nu de kleine er eindelijk is. Het duurt nog even; maar medio november zal Stephanie haar werkzaamheden op Waterland weer oppakken.
Studiedag 5 juli

We kijken terug op een geslaagde studiedag. De ochtend stond in het teken van een korte terugblik op het afgelopen jaar. Dat namen we als vertrekpunt om de nieuwe plannen en ontwikkelingen voor schooljaar 21-22 op te stellen. In de laatste schoolweek delen we die met u! De middag hebben alle teamleden een bhv cursus gevolgd. Hoe werkt een brandblusser, wat zijn de handelingen die horen bij ongevallen en calamiteiten? Een leerzame en zinvolle dag.

Zoals in een feedback ronde gesteld werd: inspireert om wederom 100% te geven met dit team!