Beste ouders/verzorgers,

Wat fijn om elke dag weer kinderen in de school te zien die hard werken, samen werken met elkaar en plezier hebben!

Ook wil ik u bedanken voor uw flexibiliteit. Het komt geregeld voor dat kinderen verkouden zijn en met de huidige maatregelen mag uw kind niet naar school. We merken dat u zich daar aan houdt, ook al betekent het dat u dan thuis werkt met uw zoon of dochter erbij.

Citotoetsen

Groep 3 t/m 7 heeft deze periode een aantal momenten dat de Citotoets wordt afgenomen. Deze resultaten krijgt u uiteraard te zien, als we iedereen getoetst hebben. Ook komt er netjes een uitdraai in het portfolio van uw kind.

Social Schools

Wat fijn dat iedereen inmiddels over is gestapt naar Social Schools en dit ook goed gebruikt wordt.

Social Schools is ons enige kanaal waar u de informatie van school krijgt. We werken niet meer met groepsapps of groepsmail. Mocht u in een groepsapp zitten, dan is dat een eigen keuze. Wilt u hier niet aan deelnemen, dan mist u geen informatie. Ook kunnen foto’s via diverse kanalen getoond worden. U kunt in Social Schools zelf aangeven via welk kanaal u de toestemming geeft voor het plaatsen van foto’s. U heeft in een vorig bericht van onze ICT coördinator Wendelien Romijn, hier uitleg over gekregen.

Project dieren en planten

Maandag starten we met een nieuw project voor heel de school. De komende weken zullen we het in iedere groep hebben over dieren en planten. Dat start maandag met een verrassing in elke klas!

Schoolfotograaf

26 maart komt de schoolfotograaf. Dit jaar worden er groepsfoto’s en portretfoto’s gemaakt. Vanwege de maatregelen worden er helaas geen broertjes/zusjes foto’s gemaakt.

Pasen

We vieren op donderdag 1 april het paasfeest op school. Meer informatie daarover volgt nog. Vrijdag 2 april en maandag 5 april zijn de kinderen vrij vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag.