In deze editie van het Waterland Journaal ontvangt u de volledige groepsbezetting voor het nieuwe schooljaar. Vanwege de kleutervrije van vrijdag ontvangt u deze een dag eerder.

U ziet in onze formatie nog enkele vacatures staan. Wij zijn nog druk bezig met het voeren van gesprekken. Helaas kunnen wij dan ook nog geen namen hier aan verbinden. Ik streef ernaar u voor de start van de zomervakantie een oplossing hiervoor te kunnen vermelden.

Groep 1-2 A: Natasja Cenin (ma – wo), Vacature (do & vr) (Leerlingen huidige 1-2 C)

Groep 1-2 B: Chandra Jaggi (ma – di – do), Vacature (wo & vr)

Groep 1-2 C: Vacature (ma& di), Evelien Andriessen (wo -vr) (Leerlingen huidige 1-2A)

Groep 3 A: Elian de Zwart (ma, do & vr), Wendelien Romein (di, wo)

Groep 3 B: Sandra Arkensteijn (ma – wo), Yvonne Knijnenburg (do, vr)

Groep 4: Petra Luipen (ma, di & do), Jessica van Dusschoten (wo & vr)

Groep 4-5: Chris van Beekum (ma – wo, per november zal Samantha Korver deze dagen de groep draaien), Marion van der Hoek (do, vr)

Groep 5: Claire Snijders (ma & di), Eva Rhoznovski (wo – vr)

Groep 6: Vera Stocker (ma -wo), Chris van Beekum (do & vr)

Groep 6-7: Ewoud van Geffen (ma -wo), Wendy Sark (do & vr)

Groep 7: Kyra van den Bogaerde (ma – vr)

Groep 8A: Luca van Geest (ma & di), Josine Elenbaas (wo – vr) (leerlingen huidige 7A)

Groep 8B: Linda Bogaarts (ma & di), Karen Gunst (wo – vr) (leerlingen huidige 7B)

U ziet in onze groepsbezetting een mix van ervaren leerkrachten en leerkrachten in opleiding. Wij investeren op Waterland nadrukkelijk in kwaliteit, begeleiding en opleiding van onze leerkrachten. Ons doel is niet meer te werken met leerkrachten via een uitzendbureau, maar een vast team op Waterland te hebben.

U ziet een derde kleutergroep staan. Dat is een mooi teken, want dat houdt in dat wij te maken hebben met een instroom die goed in drie groepen past.

De overige formatie indeling ziet er als volgt uit:

Ondersteuning: Claire Snijders en Luca van Geest (beiden op donderdag), Chris van Beekum (ma – wo, vanaf november)

Intern begeleiders: Mariska de Jong en Martine Hoogerhoud (ma, di en do)

Gym: Ruben Houtepen (ma – do)

Conciërge: Raymond Kop

Adjunct directeur: Linda Bogaarts (wo – vr)

Directeur: Maurice Schaepkens (ma – do)

De lokaalindeling maken wij komende week bekend, net als de nu al bekende belangrijke data voor het komende schooljaar.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Maurice Schaepkens