De eerste schoolweek zit er alweer op! We hopen dat iedereen een mooie start heeft gemaakt op onze school. In dit Waterland Journaal leest u het laatste nieuws!
Omgekeerde oudergesprekken
In MSI kunt u op dit moment, met uitzondering van de groepen 7A en 1/2B, de tijden voor uw gesprek met de leerkracht van uw kind(eren) inplannen. De tijden voor de andere twee groepen worden aanvang komende week beschikbaar gemaakt. Klik hier voor meer informatie over deze gesprekken

Informatiebrieven
Komende maandag ontvangt u vanuit het leerjaar van uw kind een aparte informatiebrief via MSI. Met deze brieven informeren we u over de inhoud van het schooljaar van uw kind(eren).
Mediatheek
Al een aantal jaren wordt onze mediatheek beheerd en bijgehouden door ouders van onze school. Wij kunnen ook dit jaar weer hulp gebruiken. Het gaat erom op momenten onder schooltijd aanwezig te zijn, zodat groepen leerlingen boeken kunnen lenen voor in de klas. Heeft u interesse en wilt u meehelpen? Stuur dan een mail naar directie@obswaterland.nl. Meester Maurice neemt dan contact met u op.

Jaarplan
Ieder schooljaar stellen we een jaarplan  op, met daarin heldere en duidelijke doelen. Hier ziet u kort en bondig een overzicht daarvan!

Waterland in de media!
Eerder deze week kwam onze school al in het nieuws door een persbericht in ‘t Krantje Komende week zullen we hier nog een rectificatie in terugzien, aangezien de redactie duidelijk de verkeerde informatie had gebruikt.
Vanavond al kunt u op het Belgische VRT Journaal om 19.00 uur een nieuwsitem zien waar meester Maurice en juf Evelien worden geïnterviewd over het leerkrachtentekort in Nederland.

Zo komt onze school volop in het nieuws!

20 jaar Waterland
In de belangrijke data ziet u onze Lustrumweek staan. Op 19, 20 en 21september vieren we het 20 jarig bestaan van onze school. Het Waterland Feest is op vrijdag 21 september van 16.00 – 18.00 uur. Net als andere jaren willen we u vragen om uw hulp. Via dit digitale formulier kunt u aangeven of u wilt meehelpen bij dit mooie feest.
Zoals gewoonlijk zijn er weer allerlei leuke activiteiten en spellen voor de kinderen georganiseerd. Ook om een hapje of een drankje zult u niet verlegen zijn. Daarnaast zijn er diverse leuke prijzen te winnen met de loterij.

Jaarkalender
Alle data van de jaarkalender staan nu beschikbaar in de MSI agenda, de agenda op deze website en als PDF op de pagina van belangrijke data. De papieren versie ontvangt u zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team