Mijnschoolinfo (MSI)

Een goede samenwerking tussen ouders en school is van het grootste belang. Voor de communicatie met ouders maken we gebruik van Mijnschoolinfo.  Met Mijnschoolinfo is het mogelijk om u gerichter via e-mail te informeren. U ontvangt via e-mail alleen die informatie (nieuwsbrieven, mededelingen en agenda/kalender) die op uw kind(eren) van toepassing is.

Daarnaast is het via Mijnschoolinfo mogelijk voor u om contact met de leerkracht op te nemen.

Ook verloopt het inplannen van oudergesprekken via Mijnschoolinfo.

Contactgegevens in geval van ziekte

De leerkrachten gebruiken Mijnschoolinfo om uw contactgegevens op te zoeken in geval uw kind tijdens de schooldag ziek wordt, zich verwondt of iets van dien aard. Het daarom van belang dat u als ouder uw persoonlijke gegevens registreert

en bijhoudt in Mijnschoolinfo. Op deze manier kunnen wij snel contact met u opnemen.

Registreren en inloggen op Mijnschoolinfo

Om u te registreren op Mijn schoolinfo heeft een een code van uw kind nodig. Deze kunt u opvragen bij de administratie.

Op de website Mijnschoolinfo.nl kunt u zich vervolgens registreren en op een later moment ook inloggen.

Verder heeft Mijnschoolinfo zowel een Apple, Android als Windows app ontwikkeld die ouders kunnen gebruiken.

Hulp

Mijnschoolinfo heeft een support pagina voor vragen of bij een probleem. Ook bevat de pagina handleidingen en handige instructie video´s. Klik hier om naar de support pagina te gaan.

Daarnaast is Mijnschoolinfo bereikbaar voor vragen op telefoonnummer 088 – 31 33 777.

Uiteraard mag u in het geval van vragen natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij de administratie van onze school. Wij helpen u graag verder.