De groepen 3 t/m 8 gymmen in de gymzaal. Hier is een jongens- en meisjeskleedkamer, beide met douches, die iedere dag schoon gemaakt worden. Om het jaar gymt de bovenbouw één gymles in de week in sporthal Leidschenveen. De kleuters hebben hun gymles in het speellokaal.

De belangrijkste gymregels in de gymzaal:

• Door de inspanning die de kinderen doen bij de gymles hebben ze het vaak snel warm. Het is daarom de bedoeling dat de kinderen een korte broek en shirt met korte mouwen of turnpakje dragen tijdens de gymles.
  • Het dragen van gymschoenen is verplicht. Let er hierbij op dat deze niet buiten gedragen worden.
  • Sieraden worden afgedaan tijdens de gymles (oorknopjes mogen inblijven), deze kunnen in een bakje in de gymzaal gelegd worden.
  • Vanwege de veiligheid moeten de kinderen met lang haar, hun haar vast hebben in een staart of knot.
  • Na de gymles is douchen verplicht. Met een doktersverklaring kan hier een uitzondering op gemaakt worden.

De kleuters gymmen in hemd en onderbroek met gymschoenen. Heeft een kind geen hemd aan, dan wordt het t-shirt aangehouden.

In de bijlage hieronder vindt u het gymrooster van schooljaar 2021-2022

gymrooster 2021-2022