Het Waterland Journaal vindt u met ingang van deze editie terug via onze website. We versturen geen aparte bijlagen meer; zoals u heeft gemerkt publiceren we ons nieuws direct op de site.
Via MSI kunt u nog wel de berichten vanuit de groep ontvangen, uiteraard.

Natuurlijk werken we toe naar de zomervakantie. Deze laatste schoolweek sluiten we af op donderdagmiddag. U bent van harte welkom vanaf 15.00 uur. Alle groepen staan dan buiten met hun leerkrachten. Samen dansen we de zomer in! U komt toch ook!?

Bij de teamindeling treft u op onze site al de namen voor het nieuwe schooljaar aan, met de werkdagen van alle teamleden.
Bij de data treft u later deze week de nu bekende belangrijke en vrije dagen aan. Deze worden ook nog in de MSI kalender gezet. Aan het begin van het nieuwe schooljaar ontvangt u de papieren versie van onze jaarkalender ook weer.

Ik hoop dat u met uw gezin zult genieten van de komende zomerperiode. Ik kijk uit naar de vele leuke vakantiefoto’s die we ongetwijfeld terug gaan zien op de speciale padlet.
De WaterlandFrisbee-selfie of actiefoto; niets is te dol! Ga je naar een pretpark? Laat dan bijvoorbeeld Rick de Kikker uit Duinrell met de frisbee op de foto gaan; of misschien wel Bollo, of Koos Konijn. Misschien wel de bakker in dat ene Franse of Spaanse dorpje waar je bent!

Ik bedank u voor de hartelijke ontvangst op Waterland in de afgelopen maanden. Samen maken we er na de zomer een mooi nieuw schooljaar van,

Fijne zomer,
mede namens het team,

Met vriendelijke groet,

Maurice Schaepkens
Directeur Daltonbasisschool Waterland

Beste leerlingen van Waterland,

De zon schijnt; het is lekker weer om te spelen en te genieten van de vakantie. Je krijgt een leuke Waterland Frisbee om tijdens de zomervakantie samen mee te spelen.

Maak een leuke, originele foto met de frisbee! Upload de foto naar de volgende link: https://padlet.com/DaltonWaterland/vakantiefotofrisbee

Of gebruik hier de QR code voor:

Samen maken we zo een grote Waterland- op- De Wereld – Padlet! Doen jullie mee?

Schooljaar 2018 – 2019

De teamindeling treft u aan onder het kopje op deze website. Het is prettig om te kunnen zeggen dat wij voor het komend schooljaar weer alle groepen hebben kunnen bemensen. In groep 1-2 was er nog een vacature; deze zal worden vervuld door Evelien Andriessen. Zij was bij de wenochtend al in de groep. Evelien zal het zij instroom traject van de PABO gaan doorlopen in het nieuwe schooljaar.

De eerste schooldag

Op maandag 27 augustus starten we om 8.30 uur weer het schooljaar. Een bijzonder schooljaar ook, want op 17 augustus bestaat onze school maar liefst 20 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren!

Gelijk op de eerste dag is er een feestelijke taart voor alle kinderen. Om 9.00 uur zullen we die bij goed weer op het schoolplein onthullen. Wilt u meekijken? Dat mag natuurlijk!