Het nieuwe schooljaar gaat komende maandag van start. Vanaf 8.20 uur zijn alle teamleden op het schoolplein met een grote helium ballon te vinden. Zo kunt u met de kinderen samen goed zien bij welke leerkracht u moet verzamelen!

De kinderen gaan iets voor 8.30 uur met hun leerkracht mee naar binnen om zo de schooldag te starten. Voor de groepen 1-2 zal de ingang op het kleuterplein blijven, voor de groepen 3-4 is de hoofdingang op Eendenplein 1. De groepen 5-8 gaan naar binnen via de ingang van Eendenplein 4. De zij- ingang van Partou komt hiermee te vervallen.

Het is helaas nog niet mogelijk om alle ouders in de school te ontvangen. Toch willen we u in de gelegenheid stellen de komende twee weken de klas van uw kind(eren) te bezoeken in de ochtend. Tussen 8.20 en 8.30 uur kunnen er per schooldag 5 ouders per groep mee naar binnen. (Voor de groepen 1-2 is deze tijd iets later). U mag hierbij uw mondkapje ophouden, als u dat wilt. In de mail vanuit de groepsleerkrachten leest u hier mee over.

Van 13 tot en met 17 september plannen we graag met u de omgekeerde oudergesprekken in. De leerkracht gaat dan met u in gesprek over uw kind. Vanaf groep 5 mogen de kinderen ook mee tijdens deze gesprekken. Meer uitleg over de inhoud en manier van aanmelden voor dit gesprek ontvangt u op donderdag 2 september.

Nieuw in ons team is Rachella Lachman. Zij zal vanaf oktober/ november gaan starten met het PABO/ zij-instroom traject. In groep 6 draait zij mee naast Eva Rozhnovskyi. De maandag in groep 6 zal om de week gedraaid worden door juf Eva en meester Maurice.

Het schoolplein is in de zomervakantie flink onder handen genomen door de gemeente Den Haag. De komende weken zal er nog flink worden doorgewerkt om ervoor te zorgen dat op 6 oktober as. een feestelijke opening kan plaatsvinden.

In Social schools kunt u nog steeds aangeven of uw kind afwezig is door ziekte of bijvoorbeeld een quarantaine periode. Alle belangrijke data van dit schooljaar zijn hier op onze website terug te vinden; maar ook in de agenda van Social Schools. Heeft u de social schools app nog niet op uw telefoon staan? U kunt deze downloaden in de Playstore (android) of Apple store.

Met vriendelijke groet,

Mede namens het team,