Geachte ouders, verzorgers,

Op maandag 22 augustus leggen wij de rode loper voor u en de kinderen uit! Vanaf 8.20 uur ontvangen wij u graag weer in de school voor de start van schooljaar 22-23! Ons team verwelkomt u dan in de klassen, waar u met uw kind(eren) een kijkje kunt nemen. Uiteraard starten we vanaf 8.30 uur met de kinderen; we willen u vragen vanaf die tijd dan ook weer naar huis te gaan.

Aan het einde van de eerste schoolweek ontvangt u van de groepsleerkracht van uw kind een informatiebrief over de inhoud en praktische zaken voor het schooljaar. Het is handig om te weten dat de gymlessen komende maandag al wel doorgaan, behalve in het eerste uur voor groep 4. Het gymrooster vindt u op deze pagina 

Voor de groepen die op woensdag gymmen in de zaal op het ’s Gravendreefcollege is het belangrijk om met de fiets naar school te komen. De kinderen fietsen hier namelijk gezamenlijk naar toe. Groep 8 verzamelt ’s ochtends gelijk bij de zaal.

Een overzicht van de belangrijke data voor dit schooljaar kunt u hier terugvinden. De agenda in Social Schools zal begin komende week helemaal gevuld zijn. U kunt deze synchroniseren met de agenda op uw smartphone.

Als uw kind afwezig is; of een afspraak heeft bij de arts of tandarts, gebruik dan de de social schools app. U communiceert hiermee direct met de leerkracht van uw kind. Heeft u nog geen inloggegevens voor Social Schools, laat dit dan weten aan Mirjam Vieveen. Zij helpt u graag verder hiermee. U kunt haar bereiken via m.vieveen@obswaterland.nl

In de week van 5 – 9 september zijn de startgesprekken waarbij we u vragen naar school te komen voor een gesprek tussen u de leerkracht van uw kind. U ontvangt over de inhoud van dit gesprek en de aanmeldmogelijkheid komende week meer informatie.

Op woensdag 14 september is de jaarlijkse sportdag van onze school; deze is voor alle groepen op sportpark Leidschenveen. Het is die dag de bedoeling dat u uw kind brengt en haalt bij het sportpark.

We zijn er klaar voor om er samen met de kinderen en met u een mooi schooljaar van te maken;

graag tot komende maandag!

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Maurice Schaepkens & Wendy Sark