Het nieuwe schooljaar is alweer een week oud. De opstart is in volle gang; het is fijn om alle kinderen weer gezond en wel in school te zien.

Omgekeerde oudergesprekken

Met de Corona maatregelen is het lastiger om direct contact te hebben met de leerkracht van uw kind. De gesprekken in de week van 21 september as. gaan door zoals gepland. Op woensdag 9 september kunt u na 14.00 uur een tijd kiezen voor dit gesprek. Via de leerkracht van uw kind krijgt u meer informatie over de inhoud het gesprek. Bij ieder lokaal staat een pompje met desinfecterende handgel. Wilt u gebruik maken van de ingang zoals aangegeven op de deuren en wilt u in het gebouw de aangegeven looprichting volgen. Vriendelijk bedankt!

Informatieavond 17 september

De geplande informatie avond van 17 september zal doorgaan in de grote gymzaal op het Eendenplein. Deze richten we zo in dat er voldoende afstand is. Er zal een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn; daarom vragen we u om bij interesse om in te schrijven. Per gezin kan er een vertegenwoordiger komen. De inschrijving is geopend vanaf 9 september. De informatie zal ook te volgen zijn via een youtube link. Het is helaas niet mogelijk om dan direct te reageren.

Mijn School Info

De rol van ons digitale communicatiemiddel MSI is groter geworden met de mogelijkheid van het afwezig melden van uw kind. U kunt hiervoor niet meer de voicemail inspreken. De handleiding voor absentiemelding van uw kind is hieronder toegevoegd.

In MSI kunt u ook uw contactgegevens noteren. Zo hebben wij altijd het meest actuele telefoonnummer bij de hand. Is er niets gewijzigd aan uw adres of telefoonnummer, dan hoeft u niks te doen.

Heeft u de handige MSI app nog niet gedownload? Klik hier voor android telefoons en hier voor apple telefoons.

Jaarkalender

Bij deze nogmaals de digitale jaarkalender. In de MSI agenda kunt u alle data ook terugvinden.

Gevonden voorwerpen

De 2 kisten met gevonden voorwerpen zitten nog vol met kleding, die afgelopen schooljaar zijn blijven liggen. Op woensdag 9 september zullen deze 2 kisten van 8.00 uur tot 8.45 uur en van 12.45 uur en 13.15 uur buiten bij de voordeur staan> U kunt dan zelf kijken of er nog kleding van uw zoon of dochter erbij zit.

Als u in de kisten kijkt, wilt u dan rekening houden met de 1,5 meter afstand

Afgelopen woensdag was juf Kyra voorlopig voor het laatst op school. Zij is inmiddels met verlof in afwachting van de geboorte van haar eerste kindje. Vlak voor het begin van dit schooljaar is juf Natasja met verlof gegaan. Haar tweede kindje zal zich binnenkort aandienen. Wij wensen beide collega’s een mooie periode toe. Uiteraard zullen wij u laten weten wanneer er babynieuws is!

In groep 4B is Pepita Buhre momenteel werkzaam naast Yvonne, met als doel na de herfstvakantie voor twee dagen te gaan werken in deze groep. Pepita is bevoegd leerkracht. Na een aantal jaren uit het onderwijs te zijn geweest, is zij momenteel werkzaam als leidster op de voor- en naschoolse opvang van Partou.

Onze nieuwe collega’s heeft u tot nog toe alleen via mail kunnen spreken. Bij de omgekeerde oudergesprekken komt hier ongetwijfeld snel verandering in!