Nu de scholen langer gesloten blijven; loopt een aantal activiteiten niet zoals gepland. In deze nieuwsbrief leest u er meer over.

Naschoolse activiteiten (voor iedereen)

Op dit moment kunnen de naschoolse activiteiten van Skills for kids niet doorgaan. In overleg met hen is ervoor gekozen om de activiteiten online voor alle leerlingen van onze school aan te bieden. Omdat voetbal lastig te doen is als je alleen thuis zit, is ervoor gekozen om deze te wisselen met yoga. De activiteiten die aangeboden worden zijn: knutselen (groep 1/2), yoga en koken (groep 3 t/m 8).
Meester Ruben stuurt de filmpjes van Skills for kids iedere dinsdag en donderdag via MSI (en later via Social Schools) naar alle ouders. We hopen dat iedereen meedoet!
Na de heropening van de scholen, zullen de lessen worden gegeven aan de kinderen die zich voor de activiteit opgegeven hadden en toegelaten waren. Voetbal zal dan weer worden gegeven i.p.v. yoga. De activiteiten die vanuit de gemeente georganiseerd worden (badminton en basketbal) gaan ook weer door als de scholen opengaan.
Rapportgesprekken
De week van de rapportgesprekken verplaatsen we gezien de huidige schoolsluiting naar de week van 8 tot en met 12 maart. De rapporten gaan dan mee met de kinderen op vrijdag 5 maart. Zo kunnen we naast de gegevens en vooruitgang de we bij de kinderen zien tijdens de schoolsluiting, ook de kinderen in de school volgen als de scholen weer heropenen.
Boeken ophalen
Via de leerkrachten ontvangt u de uitnodiging om daar waar nodig schoolspullen of boeken op te komen halen. We hebben ervoor gekozen dit op aparte momenten gedurende de week te doen. Wanneer u merkt dat voor uw andere kind(eren) op verschillende dagen ophaalmomenten zijn, laat dit dan even weten aan de leerkracht van uw kind.
Overgang naar Social Schools
Al bijna 70 % van alle ouders heeft zich al aangemeld voor Social Schools. Dat gaat heel goed! Heeft u zich nog niet aangemeld; doe dit dan zo spoedig mogelijk. Vanaf 1 februari communiceren wij met u via Social Schools. MSI zal een week later niet meer in gebruik zijn.