Met de voorjaarsvakantie achter de rug wordt het meer en meer tijd voor een lentezon. Hopelijk kunnen we die snel verwachten! Op Waterland zijn we in ieder geval goed van start gegaan. We kijken terug op een geslaagde studiedag. We hebben een zestal (Dalton-)scholen in de regio bezocht in de ochtend. ‘s Middags hebben we onze ervaringen uitgewisseld en zo nieuwe plannen gemaakt voor onze schoolontwikkeling.

U heeft ongetwijfeld de persconferentie over maatregelen met betrekking tot Corona gevolgd. Wij blijven alle maatregelen en adviezen natuurlijk volgen de komende tijd. Vast staat dat er geen reden is om scholen te sluiten, zoals de minister president vanmiddag zei. Mocht er nieuws zijn vanuit De Haagse Scholen, dan berichten we u hierover per MSI bericht. Heeft u vragen over uw eigen gezondheid; raadpleeg dan altijd eerst de website www.rivm.nl

Heuglijk nieuws en felicitaties voor juf Natasja; zij is in verwachting van haar tweede kindje! Zij is bij ons tot aan de zomervakantie; daarna is zij even afwezig tot ongeveer januari 2021. De precieze data communiceren we nog met u, later dit schooljaar!

Daltondag 18 maart

Op woensdag 18 maart is de nationale Daltondag. Eerder was het plan om alle ouders deze dag uit te nodigen voor een kijkmoment bij aanvang van de dag. Dit kijkmoment zal niet doorgaan; en worden uitgesteld tot een later moment.

Deze dag zullen wij in het kader van boomfeestdag een boom planten op ons kleuterplein. We krijgen deze aangeboden door Rotaryclub ‘s-Gravenhage en Kijkduin. Als voorloper op ons nieuwe project besteden wij op deze manier aandacht aan nationale boomfeestdag.

Ouder inloop

In de jaarkalender staat aangegeven dat er een inloop met de directie is op woensdag 8 april. In verband met diverse afspraken en ontwikkelingen zal deze een week eerder worden gepland van 8.30 – 9.30 uur. U ontvangt nog een aparte uitnodiging voor deze inloop, per MSI bericht.

Waterland Feest 9 april

Dit schooljaar is het Waterland Feest op donderdag 9 april, van 16.00 – 17.30 uur. De kinderen gaan die dag naar school tot 14.00 uur, we draaien die dag een continurooster. U kunt die middag met uw kind(eren) genieten van diverse feestelijke spelletjes en lekkernijen op ons schoolplein. (bij slecht weer in de school uiteraard). Denk hierbij aan een photobooth, springkussens, behendigheidsspelletjes en een aantal leuke workshops. Voor de activiteiten en lekkernijen koopt u die dag tegen een schappelijk prijsje muntjes.

De aankondigingsposters hangen binnenkort in school; heeft u de datum al genoteerd!?

Via MSI wordt u nog benaderd om mee te helpen om dit feest tot een succes te maken. Wilt u, of uw oudere kind, die dag meehelpen bij spelletjes en kraampjes dan wordt dit zeer gewaardeerd. Samen maken we er zo een mooi feest van, zo vlak voor het Paasweekend.

Promoposter actie!

Maar liefst vier leerlingen hebben een bioscoopbon gekregen deze week. We zijn blij met alle inzendingen die we hebben mogen ontvangen. Rond de kennismakingsochtend van 27 mei is weer een nieuwe poster wedstrijd; waar natuurlijk weer alle kinderen meedingen naar een mooie prijs!

Naolin, Lyanny, Aiden en Amanda zijn dit keer de gelukkige winnaars van de bonnen; van harte gefeliciteerd!