Inmiddels is de Sint weer in het land. Dat is duidelijk te merken op onze school. Na de bezoeken van Malle Pietje en Ohzosnel en de Rommelpiet die zijn stempel drukte op de school… is het morgen dan zover…. De Sint zal op Waterland komen! Hopelijk bent u erbij met de kinderen, om 8.15 uur!

Nieuws uit het team

Vanaf 9 december is juf Daphne in groep 1-2 A en 1-2 B afwezig, vanwege een ingreep aan haar pols. Naar verwachting zal zij na de kerstvakantie haar werkzaamheden hervatten. Via MSI zijn de ouders op de hoogte gesteld van de wijze van vervanging in de decembermaand.

Vanaf januari zal juf Claire niet langer werkzaam zijn op de donderdagen. Zij heeft voor die dag een betrekking aanvaard op een andere school. Zij blijft wel werkzaam in groep 5 op maandag en dinsdag.

Stagiaires op Waterland

Er zijn 5 stagiaires van de opleiding tot Onderwijsassistent gestart op Waterland. In de groepen 3, 4, 5, 6 en 6/7 zijn zij op dinsdag en woensdag of woensdag en donderdag aanwezig.

Onze school is een erkend leerbedrijf, vanuit de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit betekent dat we via ROC Mondriaan regelmatig stages verzorgen.

Daltonopleiding van start

Daltonleerkracht ben je niet zo maar, hier volgen onze nog niet gecertificeerde teamleden de twee jarige Daltonopleiding voor. Dat betekent dat we regelmatig de schoolbanken induiken met elkaar! Meer weten over Daltononderwijs, kijk eens op de website van de Nederlandse Daltonvereniging…

Na de Sint…

Op 6 december zijn alle leerlingen vrij, in verband met onze derde studiedag. Met elkaar zijn we voortdurend in ontwikkeling. Vanuit ons jaarplan werken we gericht aan punten die onze school sterker maken. Deze vrijdag staan leerling ontwikkeling, pr en de school in de toekomst op ons programma.

Vanuit de ouderraad

U krijgt deze week via MSI de uitnodiging om mee te helpen met de kerstversieringen in de school. Hopelijk kunt u een handje meehelpen op maandag 9 december en vrijdag 20 december!

Waterland Request

De Request Week komt terug op Waterland… Maandag 9 december informeren we u over de request week via MSI. De bijdrage per plaatje, het doel en de tijden dat er plaatjes gedraaid gaan worden, het wordt allemaal aanstaande maandag onthuld. Nieuw dit jaar is dat niet alleen de kinderen, maar ook u als ouders een plaatje kunt aanvragen!