Beste ouders, verzorgers,

De herfstvakantie staat voor de deur. We ronden daarmee de eerste periode van het schooljaar af. De afsluiting van Groen moet je doen was afgelopen woensdag. In dit Journaal kunt u zien wat er in iedere klas is gebeurd: Leuk om samen met de kinderen te bekijken! 

Dit schooljaar zijn er weer mooie ontwikkelingen waar we als team aanwerken. In deze jaarplan-poster kunt u zien wat deze ontwikkelingen zijn:

220113 A3 poster Waterland hier werken we aan

Na de herfstvakantie zullen de groepen 3A en B samen verder gaan als 1 groep 3. De ouders zijn hierover geïnformeerd en voor hen is er een informatieavond in teams op dinsdag 1 november in de avond.

Het is al bijna weer zover dat we Sinterklaas in Nederland mogen begroeten. We hebben al gehoord dat hij ook dit jaar weer onze school zal bezoeken. Om hem feestelijk te ontvangen willen we met elkaar de school gaan versieren en daarbij roepen we de hulp van ouders in. 

Ook hebben we enkele ouders nodig die ons kunnen helpen met het inpakken van de cadeautjes 

Het versieren zal plaatsvinden op vrijdag 11 november om 13.00 uur.

Het inpakken zal plaatsvinden op vrijdag 25 november om 8.30 uur 

U kunt zich opgeven door een bericht te sturen in Social Schools naar Elian de Zwart. 

In de afgelopen weken hebben we naast de interessante lessen en  mooie voorstellingen ook leuke gastlessen gehad. Er is veel moois te beleven op Waterland. Daar zetten we ons graag voor in,

Wij wensen u een prettige herfstvakantie;

graag tot 31 oktober as, dan openen we de deuren weer om 8.20 uur,

Met vriendelijke groet, mede namens het team,

Maurice Schaepkens & Wendy Sark

Directie Daltonbasisschool Waterland