Inmiddels heeft de kerst werkgroep u een bericht gestuurd, met de invulling van de komende week. Het belooft een sfeervolle week te worden, waarna we kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie.

Op 4 januari starten we met de nieuwe schooltijden op Waterland. U ziet deze hieronder nogmaals weergegeven. Met deze schooltijden menen we een effectievere vorm van onderwijs te kunnen geven, ten opzichte van de oude schooltijden. Natuurlijk zien we toe op een goede leer- rustverhouding gedurende de schooldag en zorgen we voor een goed pauze moment, waarin voldoende tijd is om te eten. De opvangmogelijkheid tot en met 15.15 uur komt te vervallen. De naschoolse activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan op de nieuwe schooltijden.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
8.30 – 14.308.30 – 14.308.30 – 12.308.30 – 14.308.30 – 14.30
tabel nieuwe schooltijden per 4 januari 2021

Van 11 – 15 januari gaan de groepen 8 op kamp. Als begeleiders gaan mee juf Merve, juf Wendy, juf Luca en meester Ruben. In groep 7 van 7-8 zal juf Karen in deze week de groep draaien, samen met meester Chris. Juf Kyra start op 14 januari in de andere groep 7.

Juf Evelien is woensdag 9 december gestart met opbouw van haar uren. Wij hopen dat deze opbouw goed verloopt, zodat wij haar in het nieuwe schooljaar weer in de groep mogen begroeten! Juf Karen is weer volledig aanwezig in school, net als meester Ruben. Het is fijn om te zien dat zij in goede gezondheid hun werk weer op hebben gepakt.

Waterland Request en inzameling voedselbank

Tijdens het pauze momenten buiten kunnen de kinderen van 14- 17 december weer plaatjes aanvragen. Het is weer Waterland Requestweek! Alle donaties komen ten goede aan de Voedselbank Haaglanden. Wilt u zelf ook een nummer aanvragen? Dat kan via deze form.

Mijn School Info stopt

Per 1 maart 2021 zullen wij overstappen naar een ander platform waarin we de communicatie met u voortzetten. Dit wordt voor alle DHS Scholen de zogeheten SchoolApp van Social Schools. Na de kerstvakantie zullen wij u informeren over de benodigde stappen die we moeten zetten om deze overstap mogelijk te maken.

Wijziging studiedagen 10 februari en 21 mei 2021

De eerder door ons geplande studiedagen van woensdag 10 februari en vrijdag 21 mei zullen niet doorgaan. De kinderen zijn die dagen niet vrij; er zal deze dagen gewoon les worden gegeven.