Een gelukkig nieuw jaar voor u en uw gezin! Deze week heb ik velen van u al persoonlijk mogen begroeten bij de deur. We zijn deze week weer van start gegaan na een verdiende vakantie.

Komende week starten we met het nieuwe project Mijn omgeving en ik. Een interessant thema, waarin we graag ook u willen betrekken door middel van het geven van gastlessen in de klas. In de MSI berichten vanuit de groepen leest u hier meer over.

Deze week start juf Marion weer op donderdagen en vrijdagen met administratieve werkzaamheden. In overleg met haar zullen deze de komende maanden worden uitgebreid.

Staking 30 en 31 januari

Op 30 en 31 januari is onze school gesloten. We begrijpen dat een staking voor ongemak kan zorgen voor u en uw gezin. Ondanks dit ongemak zien wij ook begrip onder onze ouders ten aanzien van de reden van staken. Wij danken u voor uw steun.

Via deze website kunt u meer informatie vinden over de aanleiding van deze landelijke staking. .

Vanuit de ouderraad

Aan het begin van het schooljaar vroegen wij uw aandacht voor de ouderbijdrage. In de komende maanden staan er nog allerlei activiteiten op de planning, zoals:

• uitstapjes en activiteiten die betrekking hebben op de projecten
  • feestelijke activiteiten, zoals Pasen en Waterlandfeest
  • sportdag

Mocht u de ouderbijdrage van € 40,00 per leerling nog niet betaald hebben, dan hierbij het vriendelijke verzoek om dit te betalen op banknummer NL60INGB0000157147 t.n.v. DHS Waterland. Graag met vermelding van de naam van uw kind(eren).

Waterland Request

We kijken terug op een mooie en gezellige kerstperiode. Het filmpje hieronder laat nog eens onze geslaagde Request-actie zien!

Fijne feestdagen gewenst van heel het team!🎄

Geplaatst door Daltonbasisschool Waterland op Vrijdag 20 december 2019