De feestelijke decembermaand staat weer voor de deur. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat deze in dit schooljaar anders vormgegeven moet worden, vanwege de corona maatregelen. De Sint commissie heeft u onlangs al een bericht gestuurd over de viering van 4 december. Er zal deze dag geen intocht zijn, waarbij de Sint ontvangen wordt. We vragen u om uw kind zoals gewoon naar school te brengen deze dag. In de klas worden die dag foto’s gemaakt. We delen deze met u, zodat u de feestelijkheden wel kunt bekijken.

Voor wat betreft de kerstperiode is het helaas zo dat het geplande kerstdiner in de avond niet door zal gaan. In de week na de Sintviering zullen wij met u communiceren hoe de feestelijke invulling van de kerstperiode zal zijn.

Sinds deze week is Pepita Buhre werkzaam op onze school. Zij heeft haar werkzaamheden bij Partou afgerond en stapt nu na een aantal jaren buiten het onderwijs te hebben gewerkt weer terug in de school. Zij draait samen met Yvonne Knijnenburg groep 4 en momenteel vervangt zij Evelien Andriessen in groep 1-2C.

Evelien knapt langzaam maar zeker op; en zal na de Sintperiode eerst starten met opbouw van uren. Dit geldt ook voor Karen Gunst in groep 7-8. Zij is deze week gestart met opbouwen van haar werkzaamheden, na een periode van afwezigheid. De gymlessen van volgende week worden nog waargenomen door een invaller. Ruben zal wel starten met een opbouw van zijn werkzaamheden.

In groep 7 zal Kyra van den Bogaerde weer starten vanaf 14 januari en in groep 1-2 A start Natasja Cenin weer vanaf 1 februari. Zij hebben dan beiden een periode van zwangerschapsverlof er op zitten.